Zásady používání cookies

V tomto textu se můžete seznámit s tím, jaké údaje o vás naše obchodní společnost Canna b2b, s.r.o., sídlem Cafourkova 525/11, 181 00, Praha 8, IČ: 020 23 024, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. C 214621 (dále jen „Správce”), při prohlížení webových stránek www.cannab2b.cz shromažďuje, jak je používá, s kým je může sdílet nebo jak můžete vůči Správci uplatnit práva k ochraně údajů.

Chceme, abyste byli přesvědčeni, že vaše údaje jsou u nás v bezpečí a abyste pochopili, jakým způsobem je používáme k tomu, abychom vám mohli nabídnout lepší uživatelský zážitek.

Když procházíte naše webové stránky, využíváme technologie sloužící k tomu, abychom vám co nejvíce zjednodušili jejich procházení. Jedná se zejména o tzv. cookies – krátké textové soubory, které server umísťuje do vašeho počítače při načtení webové stránky. Technicky jde o sérii kódů, podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o vašem chování zpět na náš server.

Na našich stránkách využíváme v první řadě cookies pouze za účelem provedení přenosu sdělení, případně tam, kde je to nezbytné k tomu, abychom mohli zajistit služby, které si vy jako uživatel našich webových stránek výslovně vyžádáte. V takovém případě příslušná legislativa váš souhlas s používáním cookies nevyžaduje.

Dále shromažďujeme cookies, které jsou využívány za účelem měření statistik webu (prostřednictvím aplikace Google Analytics) a za účelem identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google Inc. a opětovného cílení reklamy (prostřednictvím aplikace Google Adwords). Obě zmíněné aplikace provozuje obchodní společnost Google Inc, a to v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na:  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Cookies pro měření návštěvnosti webu jsou zpracovávány na základě našeho oprávněného zájmu. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Sbírání údajů o vašem chování na webu je aktivováno z vašeho podnětu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Provozovatel webu, obchodní společnost Canna b2b, s.r.o., sídlem Cafourkova 525/11, 181 00, Praha 8, IČ: 020 23 024, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.”. Souhlas se shromažďováním cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Webové stránky lze samozřejmě používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o vašem chování na našem webu.

V případě, že budete mít zájem se dozvědět více o vašich právech na ochranu osobních údajů, doporučujeme vám navštívit za tímto účelem zřízené webové stránky https://www.gdpr.cz, případně se obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V souladu s platnou legislativou máte právo nahlížet na Vaše osobní údaje. V případě, že máte zájem o přístup k Vašim osobním údajům nebo máte další dotazy či připomínky k tomu, jak shromažďujeme, ukládáme a používáme vaše osobní údaje, kontaktujte nás prosím na e-mailu: office@cannab2b.cz nebo nám napište na adresu sídla naší obchodní společnosti.

 

24.5.2018

Canna b2b, s.r.o.